Over Ons

Donny

Zaakvoerder en dakwerker

Ik ben Donny en ik kom uit een echt dakwerkers gezin. Mijn vader stond al jaren op het dak en ook mijn oudste broer volgende zijn voetstappen. Ik keek letterlijk en figuurlijk naar hen op.

Toen ikzelf 16 was ben ook ik op het dak gaan werken. De frisse buitenlucht is voor mij echt een prima werkomgeving. Ik heb 10 jaar voor een firma in Belgiƫ gewerkt waar ik alle kneepjes van het vak heb geleerd. Renovatie en nieuwbouw van pannendaken en platte daken zijn in die jaren mijn specialiteit geworden. Ik ben voor de liefde verhuisd naar Nederland en ben daar aan de slag gegaan bij een firma die gespecialiseerd is in renovatie van monumentale panden en kerken. Ik heb daar geleerd om te werken met natuurleien en ook zink- en loodwerken uitgevoerd.

Al met al ben ik een echte allround dakwerker met hart voor een dak dat klopt. Dat heeft er ook in geresulteerd dat ik in 2019 mijn eigen dakwerkers bedrijf ben gestart in mijn thuisland Belgiƫ!

Yvette

Mijn naam is Yvette en ik ben getrouwd met Donny. Ik sta absoluut niet op een dak maar ik ondersteun HartDak op alle andere vlakken. Als Nederlander kijk ik soms toch net wat anders tegen dingen aan en dat zorgt ervoor dat onze dienstverlening heel compleet is! Mocht u vragen voor mij hebben, stuur die dan naar yvette@hartdak.be